VICKI SKOVFOGED

Personlig Træner & Certificeret ICC Coach

Her kan du se hvad et udvalg af mine skønne klienter har sagt og skrevet om vores fælles forløb hen mod en livsforandring.


“Mit forløb hos Vicki var på ingen måde som jeg forventede det - og på den gode måde. Som 17 årig træt af sin krop, og givet op på nogensinde at skulle komme i ordentlig form igen, var Vicki der til at give mig et skub i den rigtige retning. Jeg har altid hadet at træne og det var det værste, og som en meget madglad person var det at skulle leve af en masse grøntsager heller ikke ideelt, men Vicki gjorde det nemt.. Pludselig var det ikke længere en byrde og kæmpe udfordring, men noget jeg vidste der skulle gøres og tog det derfor som en selvfølge.. Det har ikke været nemt at komme af med de 5 kg, men jeg hader ikke længere at træne og har fået et helt andet livssyn og syn på min krop. Jeg føler mig meget mere komfortabel, når jeg ser mig selv i spejlet og med tøj på. Det var ikke meget der skulle tabes for at få en til at føle sig flot i noget mere tætsiddende og jeg vil helt sikkert forsætte med at træne nu, hvor jeg kan se at det giver resultater. Oftest er det nemlig det der får en til at stoppe, så er man nede et par gange, og så vil man helst også gerne have tabt et par kilo når man kommer hjem. Det var det som gjorde jeg mistede motivationen da jeg selv trænede.. Men sammen med Vicki fik jeg opretholdt motivationen, og blev holdt lidt i ørerne som var det jeg havde brug for i starten. Vicki og jeg havde en god kemi og hun er både en fantastisk personlig træner, men også en god lytter og selvom der skulle trænes, så var der altid plads til at fortælle om de ting der foregik i hverdagen. Jeg kommer virkelig til at savne Vicki og vores forløb, og jeg vil huske alt hvad jeg har lært, og forsætte ned ad den rigtige sti og tænke tilbage på en god og udfordrende, MEN lærerig oplevelse!!
Derfor kan Vicki helt klart anbefales til alle i alle aldre!”

-Karoline Reinholdtsen


”Udover at Vicki har en skøn personlighed og indlevelsesevne er hun en super dygtig træner og vejleder med en stor faglig kompetence. Jeg er blevet vejledt og er blevet motiveret til at gøre brug af alle de mange forskellige trænings-muligheder, som har været med til at styrke min ryg. Samtidig er Vicki meget dedikeret til sit arbejde og det er en fornøjelse og stor motivation, at have mødt Vicki.

 Mine største anbefalinger herfra.”

-Marlene Benné Hansen


“At træne med Vicki har for mig været en både opløftende og inspirerende proces. Jeg havde igennem en tid selv oparbejdet en slags træningsrytme, og den gav bare ikke de ønskede resultater. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg skulle have en personlig træner. Med Vicki’s hjælp har jeg fundet ud af, at jeg med den rette indsats kan flytte mig rigtig meget. Og jeg har lært, hvad den rette indsats er. Vicki har støttet mig i en god fysisk udvikling, og jeg er hver gang gået glad fra træning og ofte med en følelse af, at jeg kan langt mere, end jeg selv troede, at jeg kunne.”

-Mette Hedegaard Voss


"Efter at have haft Vicki som TRX instruktør, var jeg ikke i tvivl om, at det var hende jeg ville have som personlig træner. Hun er dygtig, målrettet og god til at motivere. Hun får altid en til at yde MAX under træning. Du går altid fra træningen med godt humør, og er træt på den gode måde. 
Jeg vil varmt anbefalede Vicki til alle der har brug for et skub, om det er i forhold til vægttab eller at komme i form! " 

-Freja D. Harhorn, fysioterapeut


“Efter 6 år som selvstændig, hvor mit fokus har været koncentreret om opbygning af egen virksomhed, var jeg i december 2013 så drænet for energi, både fysisk og mentalt, og jeg vidste, at jeg var nødt til at gøre alvor af mit nytårsfortsæt om at komme i form. Jeg hyrede Vicki som min personlige træner i januar 2014, og siden da er det kun gået den rigtige retning. Min mentale og fysiske energi og styrke er kun blevet bedre, og jeg har været i stand til at overskue og tackle ekstremt svære beslutninger både i mit arbejdsliv, men også i mit privatliv, som jeg ikke ville have kunnet klare, hvis jeg ikke havde haft Vicki som træner.
Vicki er et af disse sjældne mennesker, der besidder en dyb indlevelse i sine klienters behov, kombineret med en sublim humor og en jernvilje til at skabe resultater. Ikke blot er hun en hård træner, der virkelig formå at pace mig frem til nye resultater, men hun er også en træner, der kan tage ½ time ud af træningsprogrammet for at tale de ting igennem, som jeg har haft behov for at læsse af på hende.

Jeg kan derfor kun give Vicki mine bedste anbefalinger, hvis du har behov for mere energi og mentalt overskud i din dagligdag."

-Christian Linholdt


“Jeg har haft et virkelig godt forløb med Vicki som personlig træner, som jeg fik meget ud af. Jeg har svært ved at motivere mig til at træne, men Vicki hjalp mig med at blive motiveret.  

Jeg kan varmt anbefale Vicki som personlig træner.” 

-Lone Larsen


"Vicki er en af de absolut bedste trænere, jeg nogensinde har oplevet på tværs af mange forskellige sportsgrene."

-Marie Havnø Frank


"Vicki er en af de ekstra anbefalelsesværdige - hun formår at motivere mig, få mig til at yde det optimale hver gang og giver mig ros og anerkendelse i topklasse, hvilket giver mig blod på tanden for mere.
Jeg ved jeg kan, når jeg er træner med hende. Det er noget jeg for første gang i min ret så lange træningskarriere har oplevet.
Vicki er en super støtte og er der for mig, når jeg har brug for det, hvilket er nødvendigt for mig for hele tiden at kunne holde fokus på mit mål."

-Mie Ehlers Falch


"Jeg rejser meget i mit arbejde og har brug for et træningsforløb, der kan tilpasses mit rejsemønster. Det skal også være en type træning, som jeg kan fortsætte med, når jeg er ude af landet.  
Vicki har været rigtig god til at lave et træningsforløb, der passer ind i mit rejsemønster. Med en TRX og Vickis rejseprogram i kufferten behøver træningen ikke at stoppe.  
Nogle måneder efter jeg startede i et træningsforløb med Vicki, blev jeg udstationeret i Shanghai.
Jeg var ked af at skulle afbryde den super gode og sjove træning, som jeg var blevet så utroligt glad for. Men med Vickis utrolige fleksibilitet kørte træningen videre igennem hele min udstationering.
Jeg dukkede op i det lokale motionscenter i Shanghai på aftalte tidspunkter med telefon og headset og så kørte træningen ellers over Facetime.
Det fungerede rigtig godt, og hjalp mig til at få fornyet energi og holde motivationen oppe til at fortsætte træningen, da jeg kom hjem igen.
Jeg kan absolut anbefale Vicki som online-træner og vil selv have hende med ud næste gang jeg skal udstationeres."
 
-Claus Chr. S. Brünger
Superintendent Engineer
MAN Diesel & Turbo A/S


“Da jeg startede med TRX for lidt over 3 år siden, var det med Vicki Skovfoged som instruktør. Jeg bookede mig primært på Vicki’s hold, da man her var sikker på, at blive udfordret til det yderste, men samtidig at der blev fokuseret på det tekniske, og ikke mindst hendes engagerede og positive tilgang til os kunder, var årsagen til at jeg elskede hendes timer.

Ikke længe efter jeg var faldet for TRX, tog jeg selv instruktøruddannelsen. 

Her var Vicki en fantastisk og hjælpsom sparringspartner, og hun har en stor andel i min måde at formidle og sammensætte min undervisning på, den dag i dag.

Hvis man vil have en personlig træner, som er yderst engageret, målrettet, perfektionistisk, faglig dygtig og ikke mindst venlig af sind, så kan jeg kun anbefale, at man vælger min TRXGURU - Vicki Skovfoged.” 

- Kenneth Knudsen, TRX instruktør


"Efter i årevis at have haft et had/kærlighedsforhold til kost, motion og velvære, har jeg nu efter bare 3 uger med Vicki som personlig træner og coach, fået fornyet energi og motivation til at leve et liv med regelmæssig træning. Jeg er på ingen måder blevet religiøs omkring det, men har foretaget små ændringer, der gør at det nu er sjovt og helt uundværligt at røre mig. Og frem for alt har jeg fået nogle gode redskaber til at finde den sunde livsstil frem, så hvis (hvad jeg selvfølgelig ikke regner med) skulle falde tilbage til mine gamle vaner så ved jeg, hvad Vicki ville sige og gøre, for at få mig tilbage på rette spor. Som prikken over i'et, har min glæde over mit nye sunde jeg, smittet af på min voksne datter, som nu også vil have et aktivt liv. Jeg har stor respekt for Vickis arbejde og ville ønske, at alle havde mulighed for at få den personlige opbakning, som hun har betydet for mig."

-Inga Walløe


"Jeg har haft fornøjelsen at ha Vicki som min personlige træner. Vicki er altid velforberedt og smilende, jeg har haft stor glæde ved at træne sammen med hende, og kan takke hende for at jeg nåede mine mål"

-Steffen Enstrøm


"Jeg har nu haft Vicki, som instruktør i mere end 4 måneder (ca. 3 gange ugentligt). Vicki har altid et velforberedt program parat til os, som hun også er super god til at variere fra uge til uge.
Vicki er en instruktør, der er teknisk skarp... og skrap - men altid med et smil på læben og tilsat en god portion humor.
Der er ikke noget bedre end en instruktør, der lige kan presse og motivere én til at give sig de sidste 10 % - og det kan Vicki! Desuden er Vicki super dygtig til at guide i de forskellige øvelser og jeg får ofte små tips og tricks med på vejen, hvilket bare er en fantastisk bonus!
Jeg kan 100 % give Vicki mine bedste anbefalinger, som instruktør”.

-Trine Holmgaard


"Vicki får det bedste frem i mig.
Hun presser mig til mit yderste - og det er en fornøjelse hver gang!"

-Angelina Watson


"Da vi begge var pensionerede for 2-3 år siden skulle der noget fastlagt aktivitet ind i vores kalender, og vi bestemt os for at vi ville træne regelmæssigt i et fitnesscenter. Den første time i fitnesscentret var ved Vicki, der skulle introducere os til træningen og tilrettelægge den for os.
Det gjorde hun på en meget professionel og imødekommende måde med udgangspunkt i en dialog med os om, hvad vil ønskede med træningen og hvor vores begrænsninger måske var. Resultatet blev, at vi kom rigtig godt igang med træningen, og der blev senere fulgt op og justeret på vores træning fra Vickis side.
Den gode start ved Vicki har bestemt været medvirkende til at inspirere os til at vedligeholde træningen, som vi stadig med stor glæde går til 3-4 gange om ugen.

Vicki Skovfoged er professionel i sin tilgang til træning og vejledning, men hun er samtidig et rart mennesker at omgås med sin venlighed og humor."

-Esther og Leif Sauer


"Jeg går altid hjem fra Vickis træning med et smil om læben.
Vicki formår, at få mig til at yde mit allerbedste og på en god måde, får hun mig til at presse mig selv til det yderste.
Træningen er varieret og alle muskelgrupper får en gennemgribende work-out.
Vicki er topmotiverende og en genial træner!"

-Annette Jensen


”Vicki er på en gang motiverende, engagerende og tillidsvækkende, og hun kan sit kram. Hun skaber rammerne for effektiv træning, som aldrig bliver kedelig.
Jeg har simpelthen fået lyst til at træne mere.”

-Charlotte Faber Fischer


"Vicki er en knalddygtig personlig træner, med mange uddannelser bad sig. Det der gør Vicki unik er hendes tilgange - altid smilende og super skarp. Lad dig ikke narre, bag smilet gemmer sig pisken. Vicki er hård, fokuseret og 100 % til stede, når hun træner dig."

-Dorte Eilsø


"Ikke nok med at Vicki er skrap, hun tvinger mig også til at træne hele tiden så man lige smider 18 kg.
Og så skal man fandmer også købe nyt tøj i mindre størrelser så man bedre kan se min nye pæne krop og det koster jo også penge.
Øv hvor er jeg glad for at du gjorde mit liv meget lettere dit røde apparat."

-Adam Nielsen